האם מסוכן? נודה לעצתך בנושא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/05/2016 | 17:27 | מאת: נעמה

שלום פרופסור מזה תקופה שאימי רואה צבע אדום בשתן רואים ואים Albumin/creatinine ratio עם ערך של 110 ו-Erythrocytes U שווה ל-350 התרבית תקינה וקריאטנין בדם תקין. קבעו לה תור לרופא אורולוג רק לעוד כשבוע האם מה שיש לה סובל דיחוי? האם זה מסוכן? מה זה יכול להיות? תודה

שלום נעמה. יש לה דם בשתן. זה דורש בירור אורולוגי שכולל הסתכלות בשלפוחית בציסטוסקופיה ו-CT. עיקר הבירור הוא לשלול גידול בדרכי השתן. אם הדימום אינו מסיבי, זה יכול לחכות שבוע.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית