צריבה ודם בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/01/2016 | 13:34 | מאת: מאליייייייי

הי אני אשה בת 52 סבלתי לפני יומיים מצריבה קשה ותשן דמי צאדבצע קוקה קולה הנה תשובות בדיקת שתן שעברתי GLUCOSE - U STRIP NORMAL BILIRUBIN- U STRIP NEG KETONES- U STRIP NEG SPECIFIC GRAV-U STRI >1.030 PH- U STRIP 6.0 6.0 PROTEIN- U STRIP 600 mg/dl UROBILINOGEN-U STRIP NORMAL ERYTHROCYTES-U STRIP >300 ר NITRITE- U STRIP NEG LEUCOCYTES - U STRIP 500 /µl < לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה > הערות לבדיקות REMARKS (GENERAL) שתן דמי מאוד ----------------------------------------- הרופא נתן לי זינט לשבוע וסידורל עד היום יש לי צריבה בזמן השתנה האם הטיפול שלקחתי מספיק? מה שעתכם

שלום. האם נלקחה תרבית שתן? יכול להיות שהיתה דלקת שלפוחית. בכל מקרה, את צריכה להיות בביקורת של אורולוג. יתכן שיש צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית