לגבי קטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/11/2015 | 23:27 | מאת: יורי

שלום, אני בגיל שנתיים עברתי ניתוח בגלל ספינה ביפידה וכיום אני בן 18 עם שלפוחית נוירופטית ,מצנתר פעם-פעמיים ביום. רציתי לשאול האם יש תחליף כל שהוא לקטטר?או מתי בעתיד היה ?

שלום יורי. זה תלוי באופי הפגיעה הנוירולוגית בשלפוחית שלך. כדאי שתתייעץ עם האורולוג המטפל שלך.

06/11/2015 | 10:59 | מאת: יורי

ד"ר תוכל להגיד מהו התחליף ואיך הוא נקרא ? להרחיב לי קצת על זה ?. הספינה ביפידה שלי בינונית קלה אני לא יושב על כיסא גלגלים ב"ה . להטיל שתן קשה לי יותר בעמידה

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית