זריקת נבידו שגרמה בעכוז לגוש שלא מתמוסס ומגביל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

14/06/2020 | 07:38 | מאת: מתן

אני מקבל כבר חמש שנים נבידו בזריקה כל 3חודשים והכל תקין. ביום רביעי האחרון קיבלתי ובאותו יום היה בסדר ואפילו רצתי. יום חמישי עד היום אני בלחץ אטומי. יש לי מעין כדור טניס בעכוז כאילו שהחומר לא משתחרר ותקוע במקום. זה מגביל בתנועה. מקשה לשבת ולשכב על הצד הימני. אני אציין שבטעות שכחתי את הנבידו ,אמנם בשקית ובתוך קופסתו,כחמש שעות ברכב. יכול להיות שזה גרם לבעיה. בכל אופן בבקשה דחוף תנחו אותי במייל מה לעשות. צריך לנקז את זה?אני בלחץ. בבקשה לא להתקשר . רק למייל. מברך אותכם

שלום מתן. זה לא נושא הפורום שמתעסק בשאלות שקשורות למחלות סרטן של מערכת השתן. אני מציע שתיגש להיבדק ע"י אורולוג. אם עולה לך החום, או שהמקום מאוד רגיש או אדום, גש למיון.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית