תסביב אשך לפניי חודש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/12/2019 | 23:18 | מאת: ליאור

היי עברתי ניתוח תסביב אשך לפניי חודש . והכאבים לא פסקו עד היום לא עובד כבר חודש.ובקושי מתפקד . ובנוסף המראה של האשכים שאני עומד מעוות ממש . האם זה צריך להיות ככה מעוות אחריי חודש ? והגיוני שחודש והכאבים לא פוסקים ? עברתי u.s. אשכים יום אחריי הניתוח והיה תקין וגם שבוע אחריי הניתוח והיה תקין אך אני מרגיש שמשהו לא נורמלי השק מוזר ממש (הצבע נראה תקין ) אך מנסיונכם . לאחר חודש בדרכ זה תקין התסמינים שציינתי ?

02/12/2019 | 01:36 | מאת: ליאור

שהתכוונתי לשק מעוות כלומר אשך אחד למעלה ובולט כלפיי חוץ ( האשך של התסביב )והאשך השני רגיל שני האשכים קובעו

שלום ליאור. קודם כל, אתה צריך להיבדק ע"י הרופאים שניתחו אותך. רק ככה אפשר לדעת אם המצב תקין או לא. בניתוח מקבעים את האשכים לשק האשכים בעזרת תפרים. הקיבוע הזה יכול להראות כאילו האשך במנח לא תקין. אני לא אומר שזה המצב אצלך. אתה צריך להיבדק.

10/12/2019 | 01:02 | מאת: ליאור

הייתי אצל הנתח וטוען שהכול תקין . ואמר אף פעם האשכים לא באותו המקום . אבל אני יודע איך הם היו לפניכן ככה בטוח לא . השאלה שלי אם יכול להיות שמעבר לחודש המראה ישתנה ? עמר תן לזמן לעשות את שלו . רק שניראה לי שזה מחובר כולכך טוב שהזמן לא יוזיז שום דבר. אני מעדיף לטפל בזה עכשיו שעדיין כואב לי ולא ליסבול פעמיים . אך אני חסר אונים התשובה של הנתח ממש לא הרגיע אותי . יש אפשרות להגיע אלייך לבדיקה שתתן חוות דעת ?

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית