Mri חשד לסרטן ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

03/09/2019 | 19:28 | מאת: הדס

שלום רב, אבי בן 74 נשלח לmri לאחר psa 5.6 ללא תלונות קליניות. בmri נרשמה תשובה כי יש חשד לקרצינומה מפושטת ונגע במעבר פריפריאלי החשוד לקרצינומה 5 pirads. בנוסף ממצאים לא ברורים בעמוד השדרה עם המלצה לct. לפי הבנתי הצרה נראה כי מדובר בתהליך ממאיר מתקדם ואולי אני נאחזת בקש אך, בשיחה לאחור עם אבא אמר לי כי בטעות שתה קפה כ6 לפני הבדיקה. האם יתכן כי לדבר יש השפעה על התוצאות ?? תודה מראש

04/09/2019 | 13:20 | מאת: אירנה

הדס ממליצה על חוות דעת שניה אצל אורו אונקולוג, זהו אורולוג המתמחה באונקולוגיה. אני אישית מכירה את פרופסור דני ליבוביץ, הוא כ"כ אנושי, מרגיע ועזר לי.

שלום הדס. לצערי לא, לקפה אין השפעה על הממצאים ב-MRI.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית