שאלה לגבי תוצאה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

26/03/2019 | 12:30 | מאת: מנשה

עשיתי היום ציסטו גמישה ואמרו שיש לי על רירית השלפוחית מספר פטכיות מפוזרות. האם זה מסוכן.ואם זה יכולה להיות מציסטו קשיח+ביופסיה (שעשיתי לפני שנתיים) תודה רבה

26/03/2019 | 21:29 | מאת: מנשה

היה לי על אחד הפכטיות פצע לבן קטן כמו שגדל בפנים לפעמים(זה שאפשר לפוצץ ויצא נוזל לבן וסליחה על הדוגמה) ולגבי הפכטיות רשום לא ברור מה טיבם

קשה לי לדעת בלי לראות בעצמי. זה יכול להיות מביופסיה קודמת, יכול להיות דלקת. אני מניח שנלקחה שטיפה לציטולוגיה, כך שניתן יהיה לראות אם יש תאים סרטניים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית