כאב באשך שמאל כתוצאה מפעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

08/10/2018 | 20:14 | מאת: דניאל עקב

ישלי כאבים באשך שמאל אחרי פעילות ספורטיבית, עשיתי את כל הבדיקות וזה לא בקע או בעיה בצינור הזרע, היית אצל מומחה והוא אמר לי שזה נוצר מלחץ על העצב השני שמתחבר לשק אשכיים, השאלה שלי היא מה הפיתרון לזה? אני לפני גיוס ורוצה לעשות קרבי ושהכאבים מתחילים זה כאבי תופת.

שלום דניאל. האם עשית US אשכים? אם לא גילו שום בעיה לאחר שעשית את כל הבדיקות ומדובר כנראה בכאב עצבי או שרירי, אני מציע מנוחה לתקופה ארוכה ואז לראות איך אתה מרגיש אחרי שאתה חוזר בהדרגה לפעילות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית