ניתוח רובוטי ודליפת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

02/08/2018 | 20:41 | מאת: מרק

שלום. לפני חודש בוצעה כריתת ערמונית בשיטה רובוטית. גליסון 7. מחלה מקומית בלבד. אני סובל מדליפת שתן . הבעיה שבשכיבה אני מצליח לשלוט ואין דליפה, בלילה לדוגמה אך בעמידה כל השתן יוצא החוצה ללא הרגשה של שליטה . השתן לא מצטבר בשלפוחית אלא מטפטף פשוט החוצה בלי להרגיש ככה שביום אני לא הולך לשירותים להטיל שתן בכלל ורק מחליף טיטולים. אני מבצע 3 פעמים ביום תרגילי קיגל. בנתיים ללא השפעה. מה אפשר לעשות עוד בנדון ?

שלום מרק. מה שאתה חווה הוא נורמלי לחלוטין חודש לאחר הניתוח. אתה צריך להמשיך לעשות תרגילי קגל ולהמתין עוד חודש-חודשיים לפני שצפוי להיות שיפור. הייתי מעלה את מינון התרגילים ומוודא עם הרופא שלך שאתה עושה אותם כמו שצריך.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית