בדיקת זרע שאינה תקינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

02/04/2018 | 15:19 | מאת: רונה

שלום רב, בעלי עשה פעמיים בדיקת זרע שיצאה עם ערכים נמוכים. ידוע לנו, כי עם הבדיקה עלינו לפנות לאורולוג מומחה, אך לא ברור איזה אורולוג מתמחה בפריון וקבענו לאורולוג דרכי השתן וכליות. האם זה הרופא הנכון לקבוע אליו? שנית, בעלי נולד עם כליה אחת. האם דבר זה עלול להיות קשור לבדיקת הזרע ותוצאותיה? לתשובתך המהירה נודה.

שלום רונה. כדאי לפנות לרופא שמתמחה בפוריות הגבר. יש כזה במכוני הפוריות בכל בית חולים גדול. לגבי השאלה השניה, לפעמים יש תופעות שקשורות אחת לשניה. אלה דברים שנבדקים בבירור שעושים לאבחון מקור הבעיה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית