בדיקות דם psa מעל 13

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

30/12/2017 | 20:36 | מאת: קיי

בבדיקות mri , ובי אופסיה לא נמצאו ממצאים המעידים על גידול . למרות הכל ישנה השתנה מרובה , צריבה בעת השתן , ערמונית מוגדלת ללא חסימה בעת הטלת שתן . מה עושים ?

שלום. בהגדלה שפירה של הערמונית ששגורמת להפרעות השתנה מטפלים בתרופות, ויש כמה סוגים אפשריים. אם הטיפול התרופתי לא עוזר, מתקדמים לטיפול ניתוחי.

01/01/2018 | 19:19 | מאת: קיי

מה קורה שיש לי שתן כהה , וצריבה בעת הטלת השתן . ? האם יש לקחת אנטיביוטיקה ? לאחר בדיקות של mri וביאופסיה ללא ממצאים , הרופא לא המליץ על כלום מה לעדות ?

צריבה במת שתן יכול להיות סימן לדלקת או זיהום בדרכי השתן. לפני שלוקחים אנטיביוטיקה, צריך לעשות בדיקות שתן כדי לזהות את החיידק, אם יש. שתן כהה הוא בדרך כלל סימן לכך שאתה לא שותה מספיק.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית