ערמונית מוגדלתxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

16/10/2017 | 23:23 | מאת: mendelb

לפני מספר חודשים איתאשפזתי בבית החולים בנהריה מאחר ולא יכולתי לתת שתן(נתתי שתן עם הרבה כאבים ולא עד הסוף) כל זאת לאחר וירוס של שילשולים והקאות לאחר טיפול השתחררתי מבית החולים לאחר כשבוע כיום לוקח כדור בבוקר של אומניק ובערב משהו כמו אבוטרד.....הבעיה כרגע שבעת סיפוק מיני הזרע לא יוצא מדוע זה קורה וזאת לאור העובדה שאני נותן שתן מצויין? מנדל

שלום מנדל. הסיבה היא שאומניק יכול לפגוע במנגנון שמונע מהזרע להגיע לשלפוחית במקום לצאת החוצה. מה שקורה נקרא שפיכה אחורית. זה לא מזיק או מסוכן, אבל חלק מהשפיכה או כולה לא יוצאים החוצה כרגיל.

19/10/2017 | 13:09 | מאת: מה הפיתרון?

תודה על התשובה לשאלה....... השאלה ה 2 האם יש לזה פיתרון בעתיד האם מתישהו יחזור המצב לקדמותו?? מנדל

אם תפסיק את התרופה... אבל אם אתה נהנה מההשפעות הטובות של התרופה, כלומר, יש שיפור בהפרעות ההשתנה, לא כדאי להפסיק אותה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית