מעורבות אונקולוג וכאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/08/2017 | 21:39 | מאת: User

שלום אבי עבר ציטוסקופיה ניתוחית להסרת גידול בכיס שתן. T1 hg tcc with cis. כרגע בטיפול במרפאה אורולוגית בלבד ב-bcg בסדרה הראשונה של 6. האם צריך לפנות לאונקולוג? עבר חודש מהניתוח ולאבי יש כאבים באזור האגן והגב התחתון. הופנה לטיפול של אורטופד. מה משך ההתאוששות מניתוח כזה? האם הכאבים שתיארתי הם משכו שמאפיין או חריג? בתודה רבה

שלום, במידה והסרטן של השלפוחית לא חודר לשכבת השריר, מקובל להמשיך טיפול אצל האורולוג בלבד. לגבי הכאבים, זה באמת יכול להיות כאבים שלא קשורים לניתוח או למחלה. צריך להיבדק ע"י רופא, כדי לאבחן את מקור הכאבים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית