האם תוצאות אלו מעידים על המצאות סרטן?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

03/07/2017 | 20:06 | מאת: אבנר

תהליך סולידי עובר האדרה בהספקט האינפרו אנטריורי של הכליה השמאלית. הממצא חשוד במקום הראשון ל rcc . לא זוהה פיזור. יש לציין קשרית קטנה בקוטר של 6 מ:מ באדרנל משמאל. הקשרית המתוארת מדגימה צפיפות של hu24 לפני הזרקת חומר ניגוד צפיפותה של הקשרית עולה לhu70, בשלב העורקי של הבדיקה בשלב האירוגפי של הבדיקה- צפיפות הקשרית ירדה ל hu50. טבעו של נגע זה אינו חד משמעי.

שלום אבנר. לפי התאור הממצא חשוד לסרטן כליה (RCC). אתה צריך לפנות לאורולוג אונקולוגי בהקדם.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית