חשש לתאים ממאירים באשך השמאלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

14/02/2017 | 16:59 | מאת: CSRE

האם בדיקת מארקים A.F.P.- TM 12.8 IU/ml האם זה אומר מה שהוא

שלום, הבדיקה היא באמת עם מרקר AFP שהוא מוגבר. זה יכול להיות מכל מיני סיבות, אחת מהן היא סרטן אשכים. האם נבדקת? אם לא עליך להיבדק ע"י אורולוג ולבצע US אשכים.

20/02/2017 | 17:24 | מאת: CSRE

עברתי כמה בדיקות US בתחילה חשבו שזה תסביב ועברתי ניתוח והיה תקין לאחרונה עברתי US ע"י פור' שטראוס והוא חשש לגידול על אף שאין שינויים משמעותיים בין US הראשון והאחרון עקב זה עשו לי בדיקת דם מארקרים וזה הסיבה שאני דואג האורולוגים חוסר אונים

אני מבין את הדאגה. כדי לדעת צריך לראות את בדיקות ה-US ולבדוק אותך.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית