נקסבר במקום ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/01/2015 | 18:21 | מאת: שיר

האם אפשר במקום ניתוח להשתמש בתרופה בקרצינומה פפילרית ללא גרורות

שלום רב, לא. הניתוח הינו האופציה היחידה לטיפול בגידול זה אלא אם אינו נתיח. הניתוח פשוט, כמעט ללא סיבוכים, שכיח ביותר (רק על ידי מבוצעים כ 5-10 ניתוחים מידי שבוע), והתוצאה האסטטית מעולה (ראה באתר שלנו). ממליץ להגיע לייעוץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)