בלוטת המגן מוגדלת עם נגעים היפודנסיים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/12/2020 | 06:48 | מאת: רויטל

היי רציתי לדעת בבקשה מה זה אומר נגעים היפודנסיים בבלוטת המגן מוגדלת אני ממש בפחד אני גם תמיד בלילה נחנקת מישעול העם יש גם קשר

שלום רב, זה תיאור של הממצאים בבלוטה. אם הם מעל 1 סמ - יש לבצע ביופסיה שלהם עם מחט עדינה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)