אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/10/2020 | 19:10 | מאת: לירז

שלום רב לפני כמה ימים ביצעתי אולטרסאונד בלוטת התריס וזאת לאחר שיש לי יובש בצוואר , להלן הממצאים : בלוטת התריס מוגדלת , בעלת מבנה בלתי אחיד נודולרי גס , באונה השמאלית חשד לקשר היפואקואי כ 7 מ"מ , זרימת הדם בבלוטת התריס מעט מוגברת לסיכום : סימנים סונוגרפים של תירואידיטיס אשמח לחוות דעתך , קצת מודאגת ...

שלום רב, לא נשמע מדאיג. מחייב מעקב בלבד אם כי מומלץ לפני החלטה סופית לבצע US איכותי של הצוואר במידה ולא בוצע. ממליץ להגיע ליעוץ אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

21/10/2020 | 11:20 | מאת: לירז

שלום רב לאחר עיון של רופא בפיענוח של ה US נמצא איסמוס מימין בערך 15 ממ , אשמח לחוות דעתך .. דואגת מאוד .

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)