אלטרסאונד לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/06/2020 | 17:11 | מאת: מרוה

לאחר לידה לפני שנה וארבע חודשים היה לי יתר פעילות ואחרי כחודש הפך לתת פעילות ולפי דברי הרופא זאת דלקת אני לוקחת אלטריוקסין ה tsh הוא 4.5 בבדיקת דם אחרונה . אלא תוצאות מהן אומרות?: אינה מוגדלת, בעלת גבולות לובולריים מטושטשים,לא הומוגנית באופן דיפוזי, ללא גוש מוגדר . אונה ימנית בממדים 16*13*39 מ"מ אונה שמאלית בממדים 17*15*45 מ"מ איסטמוס דקיק לא נצפו בלוטות לימפה מוגדלות באזור הסריקה בזמן הלידה הכל היה טוב ואין בעיות ,יש מצב שבלוטה תחזור לעבוד רגיל?

שלום רב, ייתכן. יש להמשיך לעקוב. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)