יתר פעילות בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/06/2020 | 19:51 | מאת: צחי

שלום רב , נוטל אמיודרון מזה 4-5 שנים עקב פ.פרוזדורים. בבדיקת דם שביצעתי היום קיבלתי ערך של 0.02 בבדיקת tsh וערך של 31 בבדיקת t4 . שאלתי היא האם האמיודרון הוא הסיבה לתוצאות הללו ? מה עושים בדר"כ מפסיקים אתהאת ? האם צפויה השמנה אחרי האיזון ( בדיאטה בשנה האחרונה שבמהלכה ירדתי 30 ק'ג ) אשמח לעזרתך להבין את המצב תודה

שלום רב אמיודרון עלול לגרום ליתר פעילות הבלוטה. יש לגשת בהקדם לרופא המטפל ולהחליף טיפול. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)