תוצאות המיפוי והספקט סיטי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/01/2020 | 20:37 | מאת: ללי

היי דר' , הגיעו תוצאות המיפוי שביצעתי ,לאחר הטיפול ביוד (עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס ודיסקציה צווארית, עקב גידול פפילרי וגרורות בבלוטת הלימפה ) באבחנות ציינו שהודגמה קליטה בכניס לאגן מימין , יתכן בחלל המעי , או בטפולה פונקציונלית לקורלציה עם אמנזה מנסטורואלית. ללא עדות לגרורות יודופיליות. אשמח לתשובתך מה זה בעצם אומר ? האם קיימות גרורות במעי? והאם יש ממה לדאוג?

שלום רב, נשמע תקין. יש להראות לרופא מטפל. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)