טיפול RFA בקישורית נפוחה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/11/2019 | 16:33 | מאת: אייל

שלום רב. יש לי קישורית בגודל 2.1 סמ בדיקת FNA הייתה תקינה , אך יש לי הפרעה בגרון שמציקה לי. הוצע לי הטיפול RFA. רציתי לדעת: עד כמה הוא מתאים לבעיה? מה הסכנות לתאים ולתפקוד הבלוטה? מה הניסיון המקצועי בארץ לטיפול? מי הרופא הכי מנוסה בארץ בהליך זה?

שלום רב, במרפאתינו בארם עובדים שני רדיולוגים בכירים ומובילים בתחום בארץ. ממליץ להגיע ליעוץ שלהם ולשוחח על RFA ומשמעוותיה. (03-7645464: יש לתאם תור ל US ושיחה). ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)