האם יש קשר בין רמות של הורמון וויטמין די

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/10/2019 | 18:23 | מאת: אירה

שלום. בבדיקת דם אחרונה הכל תקין פרט ל 3 דברים : רמת סידן 10.7 רמת Pth 53 רמת ויטמין די 16. רציתי לשאול האם עליה בpth יכולה להיות כתוצאה מרמה נמוכה של ויטמין די? תודה על תשובתך.

שלום רב, אכן כך. יש לפנות לאנדוקרינולוג למעקב וטיפול. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)