סרטן בלוטת התריס לקראת הוצאה של הבלוטה בשלמותה ודיסקציה צווארית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/09/2019 | 19:08 | מאת: רווי

שלום אני צריכה לעבור קריטה מלאה של הבלוטה כולל דיסקציה צווארית בצד ימין ,fna אובחן פפילארי קרצינומה . רופא אמר לי מוצאים ,מנקים ובהמשך טיפול ביוד רדיו אקטיבי ,החיים ממשיכים ויש אחוז הצלחה גבוה לסוג זה של הסרטן . שאלתי :מדוע אתם מציגים זאת "כבעייה קלה שניתנת לטיפול" ?אינכם יודעים את התשובה הפתלוגית. תודה

17/09/2019 | 19:12 | מאת: רווי

בתשובה הפתלוגית יודעים אם הגרורות התפשטו מעבר לצוואר/הגיעו לדם וכו.. אז מדוע להציג "שהכל טוב "? אין שקיפות מלאה בין הרופא למטופל? נאמר לי שסוג סרטן זה ידידותי , קראתי בפורמים שתשובות פתלוגיות הציגו משהו אחר לגמרי . תודה

שלום רב. למרות שישנו גידול שנשמע שכבר התפשט לבלוטות לימפה (אחרת אין הצדקה לדיסקציה שלהן) ההבראה מהגידול הזה הינה במעל 98% מהחולים. לכן אין מה לדאוג. ניתן לבצע במרפאתינו us איכותי שיגדיר במדוייק את הצורך בדיסקציה ואם כן- אילו תחנות בצוואר יש למתח. כמו כן ניתן להגיע לבדיקתינו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

18/09/2019 | 23:26 | מאת: רווי

תודה רבה על המענה המהיר. אבל רק על פי התשובה הפתלוגית ניתן לדעת אם הגרורות התפשטו מעבר לצוואר או שהגיעו לדם ועוד.. רק התשובה הפתלוגית יכולה להצביע בדיוק מה יש והיכן, לכן ,על סמך מה הנך יודע שיש הצלחה במעל 98% ? אגב, קיבלתי עלייך המלצות מעולות !! תודה רבה לך!

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)