שינוי בתוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/08/2019 | 09:02 | מאת: יעלי

שלום רב אחרי שנים שידוע על קיומן של 2 קשריות שהיו לי בבלוטת התריס ובדיקת ניקור בשתיהן התוצאה היתה שזה גויטר. תוצאות בדיקות דם אחרונות fsh 0.2 נמוך כבר שנתיים ללא טיפול לדעת הרופא אין צורך למרות שאני סובלת מעייפות ונשירת שיער כעת אחרי בדיקת דם חוזרת שלחה אותי הרופאה לאולטרסאונד נוסף שזו תוצאתו : ללא שינוי בקשרים מבדיקה קודמת 01/18 למעט : קשר שלא הודגם בבדיקה קודמת בגבול אונה ימין עם איסטמוס בחלק התחתון גולש לבית החזה הודגם קשר היזואקוגני עם התנזלויות זעירות בגודל 2.8*1.4 ס"מ. Tirads3 - נא להמשיך בירור בבדיקת ניקור. מה זה אומר ? הרופאה שלחה שוב לניקור האם יש צורך?

שלום רב. גוש שגדל בקצב זה יש לבצע לו ביופסיה. מומלץ ניקור תחת us. ממליץ במרפאתינו שם יבוצע עי מיטב הרופאים ובזריזות...037645464 בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)