כאבים אחרי ניתוח בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/08/2019 | 12:11 | מאת: שוד

שלום וברכה , אני כחצי שנה אחרי לידה חמישית, לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח להוצאת גידול באונה השמאלית של בלוטת התריס ושלושה שבועות אח"כ היה צורך בניתוח נוסף להוצאת האונה הימנית לאחר שהתברר בפתלוגיה שהגידול סרטני. כיום כחודשיים לאחר הניתוח השני יש לי כאבים ושורף לי באזור המנותח ובצוואר וכן אני חלשה ועייפה. לוקחת יוטירקס והבדיקות תקינות. האם זה נורמלי עדיין להרגיש כך? כמה זמן לוקח עד להחלמה מלאה?

שלום רב. ייתכן עדיין מהניתוחים שעברת. יש לגשת למנתח וכן לאנדוקרינולוג אחקי בדיקת תפקודי תירואיד לוודא התפקוד מאוזן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.-המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)