תוצאות ניקור בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/07/2019 | 11:13 | מאת: אירית

לפני 30 שנה קיבלתי הקרנות לצוואר (הודגקינס). לפני שנה וחצי עברתי ניקור בבלוטת התריס בעקבות ממצא של קשרית בגודל 1.5 ס"מ. התוצאה הייתה שפירה. כעת הקשרית היא 2 ס"מ ועברתי ניקור נוסף. התוצאה היא בלתי אבחנתית bethada1. האם עלי לעבור ניקור נוסף? ואם גם הניקור הנוסף יהיה בלתי אבחנתי? ומדוע דגימה היא בלתי אבחנתית? האם זה בגלל שהניקור לא נעשה כראוי?

שלום רב, הניקור אינו אבחנתי. יש לבצע ניקור חוזר ע"פ המלצת הרופא המטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)