בבקשה עזרה דחופה בלחץ היסטרי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/04/2019 | 17:27 | מאת: בבקשה עזרה דחופהה חן

ביצעתי אולטרסאונד של בלוטה בלחי לפני חודשיים היה רשום בלוטת לימפה בגודל 0.5 . נשלחתי לfna ביצעתי אותו לאחר חודשיים ,היה רשום נוקר גוש איזואקני בגודל 1.5 אני בלחץ היסטרי איך ה גדל ככה? יכול להיות טעות בדיקה הראשונה,במישןש זה מרגיש אותו הדבר בבקשהה זה ודאי מסוכן??

28/04/2019 | 19:23 | מאת: פרט נוסף

אציין כי זו בלוטה תת עורית. האם גידול שפיר יכול לגדול ככה? אני לא יודעת אם היא אמרה לימפומה או ליפומה שיש הבדל ענק מבין שניהם האם ליפומה(שפיר) יכול להיות מתחת לעור הכוונה שלא ניתן לראות רק להרגיש במישוש? כי מה שיש בלחי זה רק במישוש

שלום רב. ייתכן ויש טעןת במדידה וזה קורה הרבה. בכל מקרה ממליץ להגיע לבדיקה ומישוש הגוש. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)