נפיחות אחרי דיסקציה צווארית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/04/2019 | 08:11 | מאת: me00

שלום רב דר חפץ עברתי לפני שבוע כריתה של אונה שמאל ודיסקציה צווארית הניתוח עבר בצורה תקינה אבל כל מאד נפוח.. הצוואר בעיקר והאיזור של הינתוח. מתי מותר ואפשר אחרי הליך כזה לחזור לפעילות גופנית(ריצה ריקוד)? והאם יש דרך לעזור לנפיחות לרדת? חוץ מתרופות.. תודה מראש

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. יש לפנות למנתח. בכל מקרה איסור בפעילות גופנית לפי סוג הניתוח אך לפחות שבועיים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)