סרטן פפילרי בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/03/2019 | 14:47 | מאת: Ml37

ד"ר שלום רב אני בשנות ה30 פלוס לחיי נתגלה אצלי סרטן פפילרי בבלוטת התריס. הומלץ על כריתה מלאה ודיסקציה צווארית . שאלתי היא מה סיכויי ההחלמה מניתוח כזה? ומתי אפשר לחזור לשיגרה רגילה כולל פעילות גופנית? והאם אחרי כריתה של כל הבלוטה צפויה עליה גדולה במשקל? בתודה מראש

שלום רב, הניתוח הנדרש תלוי במיקומם של הבלוטות לימפה הנגועות. בד"כ החלמה של שבועיים שלושה. תהיי באיזון מכיוון שיינתן טיפול מחליף מייד לאחר הניתוח ולא צריכה להיות כל בעיה מבחינה הורמונלית. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)