זפק רב קשרי triads 3

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/01/2019 | 16:48 | מאת: רונית

תשובה של אולטראסאונד. מספר קשריות היפואקוגניות מוצקות בוקר מירבי 1.2 סמ הגדולה באונה ימנית המכילות הסתיידויות זעירות בגדלים שונים עם זרימה היקפית ערה בהפעלת דופלר צבע tirads3 מה אומרת התשובה

שלום רב, גושים שבד"כ שפירים אך גוש מעל 1 סמ מחייב בדיקה כולל ניקור תחת US לביופסיה. בהמשך בהנחה ותקין- למעקב בלבד. ממליץ לבצע את הבדיקה במרפאתינו באסותא שם מתבצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)