תופעות קשות לאחר ניתוח הוצאת בלוטת תריס סרטנית עם גרורות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/08/2018 | 06:55 | מאת: מרב ניר

בן זוגי, בן 47 עבר לפני שבועיים ניתוח להוצאת בלוטת התריס וגרורות מרובות באזור השמאלי של הצוואר עקב סרטן בלוטת התריס. מאז כל האזור השמאלי של הצוואר, האוזן והפנים רדום ומלווה בכאבים עזים במיוחד!! האם זה נורמלי? ואם כן, כמה זמן לוקח לכאבים אלו לעבור? אני מציינת שהכאבים העזים הם לא בעיקר באזור החתך, אלה יותר באוזן,פנים וחצי הראש הקדמי השמאלי. אודה לך לתשובה מהירה. הסבל הוא עצום. תודה רבה מראש, מרב ניר

שלום רב, יש להבדיל בין הירדמות חצי הצוואר והאוזן- שצפויה לאחר הניתוח ובד"כ חולפת ללא טיפול, לבין כאב "עז" שלא צריך לקרות בניתוח ויש לגשת למנתח לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)