פענוח בדיקת FNA מה זה אומר ?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/04/2017 | 10:48 | מאת: ענת

mildly cellular smears blood thin and scantythick colloid groups of regular follicularcells,some cells with degenerative changes and isolated macrophages .bengin follicular noudle. BETHESEDA II.בת 54 בדיקת TSH תקינה

שלום רב, נשמע כתהליך שפיר של הבלוטה. ממליץ להגיע לבדיקה רופא אאג או אנדוקרינולוג עם התוצאות. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)