שאלה דחופה דוקטור בבקשה תענה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/01/2017 | 19:14 | מאת: מיכלייי

דוקטור שלום אני בחרדה נוראית אני בת 24 התחיל לי לפני יומיים ככה כאב בעצם הבריח מתחת לצאוור אני ממש בחרדות אני מודעת לזה שאני ישנה בתנוחה לא טובה אבל הכאב הזה מפחיד אותי אומרים שזה סרטן באינטרנט ואני בחרדות איומות אני גם ככה טיפוס חרדתי זה בעצם הבריח בצד שמאל ממה זה יכול להיות? אני גם עשיתי צילום חזה כי היה לי כאב בנקודה בגב שמאל למעלה והכל יצא תקין. אבל הכאב הזה מדאיג אותי מאוד שאני נוגעת גם בצאוור יש לי כל מיני גבשושיות כאלה וכואב כזה לפעמים יש לי שתי בלוטות לימפה בצד ימין בצאוור אחת שהופיעה לפני חצי שנה בערך סביר להניח עקב העקירה שעברתי וועוד אחת מתחת ללסת שכבר 4 שנים זה לא גדל הן נשארו באותו גודל קטנות ואותו הדבר העיניין שאצלי כל כאב שקורה לי הוא בעיקר קורה בצד שמאל של הגוף.. גם היה לי כאב במפשעה צד שמאל כזה אני היפודונדרית..אני ממש מפחדת שחלילה משהו לא בסדר אצלי האם יש סיבה לדאגה?? בבקשה תעזור לי אני ממש בחרדות.. באינטרנט מפחידים וישר כותבים סרטן יש לי גם כאב בצאוור כזה שמאל לא יודעת להסביר את הכאב זה לא חזק אבל כאב מציק האמת שנהיה לי בעיה בצאוור שמאל מאז העקירה של השן בינה התחתונה היא הייתה מסובכת וקשה לקח הרבה זמן לעקור אותה והרגשתי מין קליק כזה בלסת צרוור שמאל.. זה היה אבל לפני חצי שנה בערך לא יודעת אולי זה החרדות שלי הכאבים האלה אבל אני מפחדת גי רשום שכאב בעצם הבריח מסמן על סרטן תירואיד או הוגדקן בבקשה תעזור לי יש לי סיבה לדאגה?

שלום רב, לא נשמע סרטן תירואיד או הודגקין ולא נשמע שמסמן סרטן כלל. הייתי ממליץ להגיע לרופא משפחה לבירור מסודר. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)