כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/04/2012 | 20:34 | מאת: זלדה

שלום רב, מזה כשבועים הנני סובלת מכאב בברך שמאל, כך שאין באפשרותי ליישרה ,לא כתוצאה מחבלה (אציין, כי הנני מתעמלת שלוש פעמים בשבוע, יוגה ואירובי). בהמלצת רופא אוטופד קיבלתי טיפול תרופתי שלא סייע (ארקוקסיה) + פזיוטרפיה + בדיקת MRI. להלן תוצאות הבדיקה: הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס. הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. מודגם אות חריג אלכסוני מינימלי בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי אשר אינו מערב את המשטחים הפירקיים, כך שאינו מוגדר כקרע. המיניסקוס הלטרלי מודגם תקין. המנגנון המיישר מוגדם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות קטנה, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית. אודה לקבלת חוות דעתך באם קיים הצורך בביצוע ארטרוסקופיה או במקרה זה פיזיוטרפיה עשויה להועיל. תודה רבה.

שלום רב החלטה לגבי ניתוח או טיפול שמרני ניתן להחליט לאחר קבלה של היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה , באופן כללי אם הטיפול השמרני הלא ניתוחי אינו עוזר ועדיין יש כאבים ניתן לשקול אופציות אחרות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים