כאב בכיפוף הברך לאחר חבלה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/03/2018 | 23:05 | מאת: כאב בכיפוף הברך לאחר חבלה

שלום. בתי בת 10, נפלה וקבלה מכה ישירה לברך ומאז הברך כואבת ביחוד בכיפופה, ומתקשה בהליכה. עברו כבר שלושה שבועות. הברך לא נפוחה וכמעט שלא היתה נפוחה גם מיד אחרי החבלה. נבדקה פעמיים ע"י אורתופד, צילומי רנטגן היו תקינים. התרשם שמדובר בcontusion בלבד והמליץ על פיזיותרפיה, אותה התחילה אתמול. רואים כבר דלדול שרירים בשוק... עם זאת אני מאד מוטרדת מהכאב שלה. מאד כואב לה בכיפוף. האם זה לא מעיד על קרע במניסקוס? האם פיזיותרפיה בשלב זה מספיקה או שצריך בירור או טיפול אחרים? תודה מראש.

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ יעוץ אורטופדי חוזר בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים