נפילה על הברכיים ברך שמאל בעיקר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/09/2017 | 14:25 | מאת: אורלי רוזן

למה יש לי כאבים בהליכה ובעמידה וכשאני קמה מישיבה במיפוי גלו יש לי קליטה מוגברת בפטלות בברכיים ושינויים ניוונים דלקים מה זה אומר

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ יעוץ אורטופדי באופן כללי ביותר תוגבה דלקתית היא לא זיהום בסטרוקטורות של הברך כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מפרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב סטרואידים-תרופות נוגדות דלקת. זריקות סטרואידים משמשות להקלה זמנית בלבד של כאבים.ודלקת (דיפורספן,דפומדרול, הידרוקורטיזון) יש צורך באבחון האם אין זה כאב מוקרן לדוגמא מהגב טיפולים דלקת/לבורסיטיס יכולים לנוע בין תרופות, זריקות, רפואה משילמה,, פיזיותרפיה זריקות לדלקות יכולות להיות אורטוקין ו PRP שמטרתן לשפעל תהליכי ריפוי, ניתן לקרוא עוד על הזריקות בקישור http://www.drbender.co.il/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/ באופן כללי ביותר שינויים ארטריטיים או ניווניים משמעם שינויים שחיתקיים , ניתן להתעדכן על שחיקה של ברך באתר www.DrBender.co.il בבלוג ובשאלות ותשובות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים