כאב בברך ימין מזה שנה וחצי עזרה בפיענוח

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/07/2017 | 07:33 | מאת: רועי יעקובי

שלום ד'ר ברך ימין כאב מזה זמן רב לפעמים עד כדי אי יכולת לדרוך תוצאות MRI תמונה היכולה להתאים לבורסיטיס של המדור המידאלי בצמוד לסמיממברנוס והפס אנסרינוס. מבקש במילים פשוטות הסבר ומה ניתן לעשות. תודה

שלום רב תוגבה דלקתית (לא זיהום) בסטרוקטורות של הירך בדרך כלל בסטרוקטורה שנקרית בורסה טרוכנטרית שהתפקיד שלה הוא להחליק את התנועות הל מפרק הירך, בבדיקה בדרך כלל יש רגישות צדדית באזור ירך מקורב בורסיטיס כוונה לגירוי דלקתי במעטפת שנקראת בורסה, המעטפת מצויה במפרקים גדולים כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מפרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב סטרואידים-תרופות נוגדות דלקת. זריקות סטרואידים משמשות להקלה זמנית בלבד של כאבים.ודלקת (דיפורספן,דפומדרול, הידרוקורטיזון) יש צורך באבחון האם אין זה כאב מוקרן לדוגמא מהגב טיפולים לבורסיטיס יכולים לנוע בין תרופות, זריקות, רפואה משילמה,, פיזיותרפיה, ליזר שצינתה, גלי הלם וכלוי- באם באמת זאת האבחנה ואין מדובר בכאב מוקרן ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים