ניתוח ברכיים שישי ייעוץ

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/01/2017 | 19:33 | מאת: דוד

שלום ד"ר לצערי אני לאחר 5 ניתוחים בשנתיים בברך ימין בפיקה ריסקתי אותה , עכשיו צריך לעשות ניתוח 6, והמנתח רשם שאני צריך לעבור השתלת סחוס אם הטריה, וניתוח לשינוי צירים פולקרסון, רציתי לדעת האם יש שיטה מועדפת להשתלת הסחוס? ובקשר לפולקרסון האם יש ניתוח תחליפי כלשהו לניתוח הזה? כי יש לי סיוט מלהכניס מתכת של הברגים לגוף.

שלום רב דרכי טיפול חלופיות לניתוחים החל מטיפולים משמרים עד לניתוחים אחרים עדיף לשאול את הרופא המנתח שלך שבקיא בבעיה שאתה סובל ממנה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים