בעיות בוושט ובבולטת הרוק

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

31/08/2012 | 18:45 | מאת: שי

שלום. כבר חצי שנה שאני סובל מבעיות בליעה, אכילה, חוסר תאבון, יובש בפה ובגרון, רעשים מוזרים בוושט כמו פיצוצים, לפעמים צריבות ותחושת שריפה וגירויים בחזה, תחושת התנפחות במעלה הגרון, בחילות, תחושת התכווצות בוושט, שעוקים. עברתי קולונוסקופיה תקינה, גסטרוסקופיה תקינה, בליעת בריום תקינה מלבד מעבר איטי, CT בטן תקין, אולטרסאונד בטן עליונה תקין. בבדיקת המונומטריה התגלה לי GAGGING, DEFECT של 5 ס"מ בוושט העליונה, ריור יתר, בעיות בגוף הוושט, פריסטלטיקה לא יעילה ולא תקינה 40%, 40% מהבליעות לא עברו. בתקופה זו גם התגלתה לי דרך בדיקת דם שעברתי בעיית בלוטת הרוק. יש לי תפקוד ירוד של בלוטות סוב מנדיבולריות דו - צידי שהובחן במיפוי רוק. רופא אחד אומר וושט גרמה לבעיית רוק, רופא אחר אומר הרוק זו הבעיה, לא ידוע מה יותר עושה בעיות ומה הבעיה בעצם ומה הקשר ביניהם.

08/09/2012 | 09:09 | מאת:

כפי שעניתי לך בפורום מיתרי הקול, ממליץ לפנות למומחה בלוטות רוק באחת מהמרפאות המרכזות את הנושא בבתי החולים הציבוריים.