שיעול ותחושת חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  צרידות

20/08/2012 | 14:55 | מאת: ליאור

שלום דוקטור. אני בן 17 וחצי. לפני שבוע הייתי חולה, עם השתעלויות וכאבי גרון, וחום. לאחר יומיים עבר לי החום ובהמשך גם הכאבי גרון, אך ההשתעלות נמשכה עד עכשיו. השתעלות זו באה ליידי ביטוי שבבוקר אני משתעל בכדי להוציא ליחה (ירוקה וצמיגה), אני מרגיש שהגוף רוצה להשתעל כי יש ליחה טורדנית והוא רוצה להוציא אותה. לאחר הוצאת הליחה ההרגשה הרבה יותר טובה מבחינת הגרון, ובהמשך היום בקושי שאני משתעל. אך בלילה השיעול חוזר, אך לא עם ליחה, פשוט שיעול יבש ומעצבן שהורס את השינה בלילה. עשיתי בדיקה (עם עצמי) שמתי מים כוס מים חמים ונשמתי את האדים, והבנתי שכשאני נושם אותם זה מקל מאד על השיעול שלי בלילה. כמו כן כבר כשלושה ימים אני לא מרגיש תאבון, אני אוכל כשאני מרגיש רעב וגם כשלא כדי למלא את הבטן, אך בכל זאת מרגיש חלש והרגשות מוזרות בבטן בזמן האכילה. הייתי שמח לשמוע חוות דעת מקצועית כמו שלך דוקטור, מעריך את זה מאד בתודה, ליאור

08/09/2012 | 08:43 | מאת:

שלום ליאור, וסליחה על העיכוב בתשובה זה נשמע כמו מחלה ויראלית ואני מקווה שבינתיים מצבך כבר השתפר.. אם לא אז צריך ללכת לרופא המשפחה ולעשות בדיקות שונות - צילום, ספירת דם וכו'.