ספורט ותזונה לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  צרידות

25/02/2012 | 23:37 | מאת: אחרי הניתוח :)

דר' להב שלום (שוב), להזכירך, ביום א' ה- 19.2 נותחתי על ידך- הוצאת ציסטה מאחד ממיתרי הקול שלי... אודה לך אם תוכל להשיב לי על עוד מס' שאלות: 1. פעילות גופנית- האם אני יכולה לחזור כעת לפעילות ספורטיבית מלאה, כהרגלי, הכוללת הליכות,שיעורי חיטוב ועיצוב, ואירובי ? 2. שוב לגבי תזונה- האם מותר לי לשתות קפה נטול קופאין? תודה רבה ושבוע טוב :)

26/02/2012 | 00:05 | מאת:

1. אין מניעה - אבל להמנע מפעולות עם נשימה מאומצת וקול פתאומי כמו הרמת משקולות, כפיפות בטן וכו'. 2. אין בעיה עם קפה נטול קופאין