סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

14/02/2011 | 20:52 | מאת: אדווה

שלום יש לי מספר שנים קילופים בעור הפנים ויובש הרופאים אצלם הייתי חושבים שזוהי סבוריאה אך מכיוון שזה ל רק באזור ה-T אלא בכל עור הפנים הם אינם יודעים לאבחן בוודאות, בגיל 17 לקחתי רואקוטן ומאז החל היובש כיום אני בת 24 ולקחתי מאז עוד פעמיים רואקוטן סכ"ה3 קורסים של רואקוטן שאלותיי הם: 1) האם יש מצב שהרואקוטן החל את היובש ממנו אני סובלת מ'ס שנים? 2) ניסיתי קרמים שונים אך ללא הועיל כולל סבוקלם וסבו עור אך המגע שלהם נוזלי ואינו משפר כלל את היובש האם ישנו קרם שידוע לך שבאמת יכול לשפר את היובש והקילופים?

1. כן. 2. עליך לנסות על עורך מספר סוגים שונים של קרם עד שתמצאי את זה שמתאים לך. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית