מינון לא מתאים של ריטלין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/12/2010 | 14:04 | מאת: דנה

שלום, בני בן ה6 לוקח ריטלין 20 מ"ג, בפרק זמן של חודש. את המרשם קיבלנו לאחר איבחון פרטי שעשינו אצל ניורולוגית ילדים , שעלה לנו קרוב ל1000 שקל.. מחיר יקר מאוד מאוד , אבל דרך הקופה יכולנו לפגוש נוירולוג ילדים רק בסוף יוני, וזה מאוחר מדי. בכל מקרה - ככול הנראה המינון לא מתאים כי המורה מעידה שאין שינוי משמעותי ברמת הקשב, ואמרה שהיא תמלא שאלון קונורס נוסף שאותו נצטרך לתת לנוירולוג ולשנות את המינון. שאלתי- האם אני צריכה להגיע לאותה הנוירולוגית? באופן פרטי? בתשלום מלא? מה ניתן לעשות במקרה והמינון באמת לא מתאים?? אני אובדת עצות והנושא דחוף, נא עזרתך במהירות..

דנה שלום, אבחון הםרעת קשב וריכוז ואיזון ריטלין הוא ענין מורכב ולא ניתן לפתרון ללא הכרות עם הילד, משפחתו ומכלול בעיותיו. לכן כדאי שתנסי לחזור לנוירולוגית שטיפלה בבנך, אפילו טלפונית. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים