בן 4 וחצי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

21/02/2011 | 04:20 | מאת: תמי

בני אובחן עם adhd היפריות הולטת וטימפולסיביות וכן בעיה התנהגותית ריגשית הותחל טיפול בריספרידל 0.125 פעמיים ביום להתחלה רציתי לדעת תוך כמה זמן זה משפיע והאם הוא יצטרך לקחת את להרבה זמן או שזה תלוי בתהליך שהוא יעבור ויתמתן קצת?

שלום גם לך, תמי. בדרך כלל תרופת הבחירה ל-ADHD היא ריטלין ולא ריספרדל. אם הרופא (נוירולוג? פסיכיאטר?) רשם לילד שלך ריספרדל, כנראה שיש בעיה אחרת או נוספת ולא רק "היפריות הולטת וטימפולסיביות". ריספרדל יכול להשפיע מיד, אך לא ברור לי מה בדיוק יש לילד שלך ואינני יכולה לדעת כמה זמן יצטרך ליטול את התרופה. לכן כדאי שתתייעצי עם הרופא שהמליץ על הריספרדל. בבקשה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים