עזרה לילד בחו"ל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/12/2010 | 08:50 | מאת: נעמי

שלום רב וברכות על היוזמה הברוכה. קיבלתי בקשה מקרובים מחו"ל, שיש לילדם הצעיר בעיה כנראה בראש/מערכת העצבים, לנסות לכוון אותם למומחה שיוכל לטפל כאן בארץ בבעייה. אני לא ממש מבינה איזה תחום/איזה מומחה אמור לטפל בבעיה, אודה אם תוכלי לקרוא ולכוון אותי. שוב בהצלחה ותודה מראש. להלן הסבר לבעייה הרפואית (אנגלית): Organic defeat of the central nervous system. Multiple cysts of brain. Cyst of subcrustal structures. The isolated temporal horn (left side). Symptomatic epilepsy. Delay in psychomotor development.

נעמי שלום, ציסטות מוחיות מלוות באיחור התפתחותי ואפילפסיה מצריכות בירור נוירולוגי, גנטי ומטבולי מקיף. עליהם לפנות למרפאה המתמחה בתחום נוירולגי-גנטי-מטבולי של הילד. בברכה

05/12/2010 | 11:38 | מאת: נעמי

שלום ד"ר ותודה על התשובה. אני מבקשת שם מומחה/מחלקה/בי"ח/כתובת אימייל/של מי שמסוגל לטפל בנושא זה, עבור הקרובים מרוסיה. ניתן לכתוב אליי לכתובת המייל שציינתי בכותרת. כמו כן - איך כותבים באנגלית תיאור ההתמחות לטיפול בבעיה זו (אולי בדרך זו תוכל המשפחה בחו"ל לאתר מומחה בארץ) ? רוב תודות.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים