אפילפסיה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/02/2011 | 01:21 | מאת: אתי

בתי בת 6 חודשים בגיל חודש פירכסה עים חום אושפזה עשו לה בדיקות מקיפות כולל EEG הכל יצא תקין ליפני כחודשיים פירכסה ללא חום בבדיקת הEEG לא הייתה תקינה כיום מטופלת בפנוברביטון 15מג" פעמיים ביום 1 כדור בבוקר 1 וחצי בערב השאלה שלי האים זה יעבור לה אני בפחדים וחרדות ועוד שאלה מה כבר בבדיקת הMRI לא יכול לצאת תקין אודה לך אים תעני לי דחוף על שאלתי תודה

10/02/2011 | 01:31 | מאת: אתי

בתי בת 6 חושים שתיהיה בריאה בגיל חודש פירכסה עים חום אושפזה להשגחה בבית חולים סורוקה עשו לה בדיקות מקיפות כולל EEG שיצא תקין ליפני כחודשיים פירכסה ללא חום אושפזה בדיקת הEEG לא יצאה תקינה היא מטופלת כיום בפנוברביטון 15 מג" 1 כדור בבוקר 1וחצי בערב מיכוון שאובחנה לה מחלת האפילפסיה השאלה שלי היא: האים זה יחלוף לה? ובדיקת הMRI שאמורה ליהיות בע"ה ב21/2 מה לא יכול לצאת תקין בבדיקה ? אני עדיין לא מבינה ממש את משמעות המחלה וכל הבדיקות אודה לך מאוד אים תעני לי בדחיפות מאחר ואני סובלת ביגללה מחרדות וכל הזמן רק בוכה ומודאגת תודה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים