דיסטוניה ורעד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/02/2011 | 19:10 | מאת: גבי

ביתי בת ה16 סובלת מס' חודשים מרעד בידיים בתחילה אמרו שזה ET טרמור אסנציאלי אחכ שזה דיסטוניה , עם האבחנה הראשונית טופלה בדרלין 60 X3 עזר לה חלקית כעת ללא טיפול עד להשלמת בירור , מקריאה הבנתי שהתרופות לדיסטוניה אינם קלות מבחינת תופעות לואי האם יש סיכוי שתחזור לדרלין .

גבי שלום, Essential tremor ודיסטוניה הן שתי תופעות/מחלות שונות. לדיסטוניה יש אבחנה מבדלת רחבה, והיא מצריכה בירור רחב וטיפול בהתאם לאבחנה. לכן עד תום הבירור לא ניתן לקבוע בפורום זה אם בתך תחזור לדרלין. אם ישללו דיסטוניה- יש סכוי שתחזור לדרלין. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים