חבלת ראש אצל תינוק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

03/06/2012 | 01:24 | מאת: אמא מודאגת

אתמול כאשר עמדתי והחזקתי את בני בן ה- 5.5 חודשים. התנגש בי ילד וכתוצאה מכך התינוק נפל לי מהידיים ונפל על הגב על הרצפה. הוא בכה כ- 2 דקות ואח"כ נרגע, נסענו למיון ושם למרות שכל הממצאים היו תקינים הוחלט לאשפזו להשגחה למשך 24 שעות, מכיון שהנפילה היתה בגובה של מעל מטר. מכיוון שראיתי שהתינוק עירני חיוני רגוע ומתנהג כרגיל, בהתייעצות עם רופא הילדים חתמתי על שחרור. במהלך כל השבת התינוק היה ערני מאד עליז ורגוע. מאז הנפילה ועד עכשו (34 שעות אחרי) הוא לא הקיא, לא איבד הכרה ולא הפגין כל התנהגות חריגה. ברצוני לדעת האם ישנו צורך במעקב והאם יתכן שנגרם נזק מוחי בתודה מראש

שלום. סביר שלא נגרם נזק. כדאי שתפנו פעם נוספת לרופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים