כאבים תכופים ברקות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

09/01/2011 | 00:14 | מאת: עדן

בני,בן 8, סובל ב-10 ימים אחרונים מכאבי ראש חזקים ברכות. מדובר בהתקפים של מס' שניות אשר חולפים וחוזרים שוב ושוב במהלך היום. יש לציין שביחס להתחלה מספר ההתקפים עלה ומשך ההתקף עלה-היה 8 שניות ועלה למעל 20 שניות בערך. אנו בבדיקה אצל רופא עיניים,בדירת דם,EEG ונורלוג.נמתין לתשובות. אני מאוד מאוד לחוצה כי זה הולך ומתגבר. האם מדובר בתלונה שכיחה בקרב ילדים,האם ניתן לזהות במה מדובר? בלילות מתלונן שמרגיש פעמיים. האם מדובר במשהו פסיכוסומטי?מה עוד עלי לעשות והאם יש מקום לדאגה? תודה, עדן

עדן שלום, יתכן ומדובר במיגרנה, אך אין לי יכולת לתת לך תשובה ודאית ללא פרטים רלבנטים נוספים וללא בדיקה גופנית ונוירולוגית של הילד. אני ממליצה להמתין להחלטת הנוירולוג ולתוצאות הבדיקות. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים